Cursus Uni-Brace dinsdag 24 september 2019 van 9:30 tot 17:oo uur.

Dé innovatie op gebied van nagelregulatie, bekroond met een prestigieuze LNE award voor meest innovatieve product, UniBrace!

Het instrument werd ontwikkeld door het team van Podoland uit Polen, hét brein achter de Arkada Methode. Dit instrument stelt je in staat eigenlijk iedere bestaande nagelbeugelmethode na te maken. Dus waarom nog allerlei verschillende sets aanschaffen als het met 1 instrument kan?

Spreekt dit je aan en wil je alle ins & outs leren over deze nieuwe techniek. Ben je benieuwd naar meer informatie over trekkrachten en de diversiteit aan mogelijkheden? Dan is deze workshop iets voor jou!

De cursus wordt gegeven door Cindy Oosterkamp van OPbyC. Cindy is gecertificeerd instructeur UniBrace en Arkada Methode, medisch pedicure en gecertificeerd Arkada specialiste 1 e en 2 e graad.

De workshop is geschikt voor: de pedicure met ervaring in nagelregulatie, medisch pedicure, podoloog en podotherapeut.

De cursus wordt gegeven in een toegankelijke ongedwongen setting.

Je leert op een meer technische manier naar de ingroeiende nagel te kijken en een creatieve, individuele aanpak van het probleem toe te passen, waarbij de UniBrace centraal staat.

De UniBrace workshop wordt gegeven in groepen van minimaal 5 en maximaal 8 personen.

We beginnen met een theorie presentatie over het instrument, over ingroeiende nagels, de indicaties en contra indicaties en diverse trekkrachten en over de verschillende mogelijkheden on de beugels vast te zetten. Alle verschillende mogelijkheden komen aan bod.

Na de lunch ga je zelf aan de slag met de materialen. Je leert de juiste vorm en grootte bepalen, de haakjes op de correcte manier buigen en je leert werken met composiet. Er wordt geoefend op elkaar, waarna indien gewenst de beugels weer worden verwijderd.

De workshop kost € 200,00 exclusief BTW.

Daarnaast wordt er een bijdrage van € 12,50 gevraagd voor de lunch, die op de dag van de cursus contant wordt voldaan aan de gastvrouw.

Meer informatie vind je op https://uni-brace.nl/.

Voor meer informatie of wanneer u zich wilt opgeven kunt u een email sturen naar Cindy via: info@pobyc.nl 

Accreditatie: 6 punten in het domein voetzorg