WhatsApp LelyCare 06 82747333 | Account aanmaken | Inloggen
Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Mijn Account

Algemene voorwaarden

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van LelyCare:


Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief BTW. De BTW bedraagt 21% en 9% voor medische hulpmiddelen. Voor het meest actuele prijsniveau verwijzen wij naar www.lelycare.nl

Levering:

Bij verzending van pakketten zullen verzend- en administratiekosten vanaf € 6,95 excl. BTW in rekening worden gebracht.

Boven de 30 kg bedraagt dit € 12,66 euro.

Vanaf €100,- worden er geen verzendkosten berekend, alleen geldig in Nederland.

Bij gevaarlijke vloeistoffen en orders met kwantumkortingen zal een toeslag berekend worden.

Voor verzendingen buiten Nederland geldt tot 10 kg € 9,95 euro, voor pakketten van 10kg en meer € 13.50 euro, uitgezonderd gevaarlijke vloeistoffen.

Bij leveringen met vloeistoffen* boven de 30 kg (30 Liter) worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het orderbedrag.

Heeft u per Ideal betaald, dan wordt dit achteraf nog doorberekend en krijgt u hier een losse factuur van.

*uitgezonderd Gedemineraliseerd water, hier worden boven de 20 kg de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht ongeacht het orderbedrag.

Actievoorwaarde van aanbiedingen:

Alle prijzen en afbeeldingen zijn vrijblijvend en excl. BTW.

Tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden tenzij anders vermeldt. Voor kortingen en aanbiedingen geldt de termijn zoals vermeld in de zaak of advertentie in vakbladen of op de website. (drukfouten en/of prijswijzigingen voorbehouden).

Aanbiedingen zijn niet gelding in combinatie met andere aanbiedingen.

Bij producten die met korting worden gekocht wordt geen geld terug gegeven en worden niet retour genomen.


Betaling:

De Klant dient betalingen aan ondernemer volgens de in de bestelprocedure en eventueel op de website aangegeven betaalmethoden te voldoen. Ondernemer is vrij in de keuze van het aanbieden van betaalmethoden en deze kunnen ook van tijd tot tijd wijzigen. Tenzij anders overeengekomen geldt in geval van betaling na levering een betalingstermijn van 14 dagen, ingaand op de dag na levering.

Indien de klant niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze zonder dat daar een ingebrekestelling voor nodig is, van rechtswege direct in verzuim. Ondernemer heeft het recht om het verschuldigde bedrag te verhogen met de wettelijke rente en ondernemer is gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten en eventuele procesrechtelijke kosten in rekening te brengen en te verhalen op klant.

Retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, binnen 7 dagen retourneren, verzendkosten zijn altijd voor uw rekening,
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan zijn wij genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, uitgezonderd door ons verkeerd geleverde producten (anders dan hetgeen is besteld).
Indien u verkeerde goederen heeft ontvangen die niet door u besteld neem in dit geval contact met ons op.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan LelyCare te worden gedaan. 
Dit kan via e-mail (info@lelycare.nl) of Whatsapp ( 06 82747333 ) . 
U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Wij zullen na ontvangst van de retour gestuurde goederen het geld binnen 2 a 3 werkdagen overmaken op het bij ons bekende rekeningnummer.

Wij zullen het volledige bedrag crediteren wanneer het product voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Ongebruikt, onaangebroken in de orginele verpakking.
  • Totaal orderwaarde bestelling na retournering nog altijd boven de verzenddrempel van 100,- euro. Wanneer de totale orderwaarde van de bestelling na retournering onder de 100,- euro verzendvrije drempel komt, zullen wij ook de verzendkosten van het te crediteren bedrag inhouden (a 6,95 euro).
  • Wij behouden ons het recht voor om slechts een deel of niet te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of beschadigd zijn (niet door onze toedoen).


U kunt het product retourneren naar het volgende adres;

LelyCare Pedicuregroothandel
Fokkerstraat 2-A
4143 HP Leerdam

Laat ons tijdig weten via e-mail (info@lelycare.nl) of Whatapp (06 82747333) dat u het product retour heeft gestuurd. Zo weten wij dat u het binnen 5 dagen na ontvangst heeft opgestuurd. 
Vermeld altijd duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij accepteren geen zendingen in een brievenbus verpakking i.v.m. beschadigingen.

Annuleren van bestelling


Mocht u besluiten uw bestelling te annuleren dan kan dit op werkdagen tot 12:00 uur ’s middags bij bestellingen die voor 12:00 uur geplaatst zijn. 
Bestellingen die geplaatst zijn na 12:00 uur kunnen tot de volgende dag 12:00 uur geannuleerd worden. 
U kunt uw bestelling annuleren via e-mail (info@lelycare.nl) of Whatsapp ( 06 82747333 ). 
U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.


Er worden bij het annuleren van uw bestelling, na 7 dagen, wel annuleringskosten (15% van het aankoopbedrag) in rekening gebracht.

Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons geweigerd en eventuele hieruit voortvloeiende kosten worden bij u in rekening worden gebracht.


Klik hieronder voor ons privacybeleid

https://www.lelycare.nl/privacybeleid-lelycare

Copyright © 2019 LelyCare , Inc. All rights reserved. | Hosting en design bij Computim Letop wij verkopen niet aan consumenten u kunt hiervoor terecht bij u eigen pedicure.